Burj-Khalifa-Aka-Burj-Dubai-HD-Wallpaper

Από 375€ –  5 ημέρες  (ισχύει έως:  28/02/2014)

Αναχ/σεις:  Κάθε Πέμπτη & Σάββατο

 

Πρόγραμμα:

Ημέρα 1 : Αθήνα – Ντουμπάι : Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και είμαστε έτοιμοι για το ταξίδι μας στο Ντουμπάι. Άφιξη στην Πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, συνάντηση με το ξεναγό – συνοδό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας.

Ημέρα 2 : Ντουμπάι – Ξενάγηση Πόλης : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην Συνέχεια αναχωρούμε για την προγραμματισμένη μας ξενάγηση όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως και παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας με την περιοχή της Τζουμέιρα με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του ΣείχηΖάιεντ, τον δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο BURJ EL ARAB. Στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί PalmIsland το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα, και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantisthepalm. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στην περιοχή downtown όπου θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε το ψηλότερο κτήριο του κόσμου το BurjDubai. Περνώντας από το παλάτι του Σεΐχη θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Η πρόταση μας για το βράδυ είναι η μοναδική MEDIANAT JUMEIRA η φημισμένη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων, για ένα μοναδικό δείπνο ή ποτό στα κανάλια της.

Ημέρα 3 : Ντουμπάι – Σαφάρι 4Χ4 – Βεδουίνικο Πάρτι : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο πρωινό είναι στην διάθεσή σας για να κάνετε τις αγορές σας στα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι ή για χαλάρωση. Νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

Ημέρα 4 : Ντουμπάι – Προαιρετική εκδρομή στο Αμπου Ντάμπι : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια όσοι επιθυμούν τους προτείνουμε να ακολουθήσουν μια προαιρετική εκδρομή στην πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων το Αμπού Ντάμπι. Η πρώτη μας στάση θα είναι το «διαμάντι» του Αμπού Ντάμπι το περίφημο τζαμί του Σεΐχη Ζάιεντ. Ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά του κόσμου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο EmiratesPalace (το πρώην παλάτι του Ελ ΣείχΖάιεντ με τα 80 τόνους χρυσού) και θα περάσουμε στη συνέχεια από το παλάτι του Σεΐχη. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Μετά το γεύμα μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Για σήμερα το βράδυ προτείνουμε ένα παραδοσιακό γεύμα με ναργιλέ, πολύ αραβική μουσική και χορό της κοιλιάς.

Ημέρα 5 : Ντουμπάι – Αθήνα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Λίγος χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για να πάμε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Επιβίβαση στην πτήση μας και επιστροφή αργά το απόγευμα στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος :

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ.

City Max 3+*

Fly Dubai

375 €

525 €

270 €

Turkish Airlines

495 €

645 €

270 €

Qatar Airways

495 €

645 €

270 €

Auris Hotel Apartment 4*

Fly Dubai

415 €

605 €

270 €

Turkish Airlines

535 €

725 €

270 €

Qatar Airways

535 €

725 €

270 €

Hyatt Regency Al Ghaudair 5*

Fly Dubai

495 €

765 €

270 €

Turkish Airlines

615 €

885 €

270 €

Qatar Airways

615 €

885 €

270 €

Περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση.

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας.

Διαμονή για 4 νύκτες σε ένα από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία της αρεσκείας σας.

Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.

Ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Ξενάγηση της Τζουμέϊρα με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Επίσκεψη στην MadinatJumeirah.

Σαφάρι 4Χ4 με Jeep και Βεδουίνικη βραδιά με γεύμα Barbeque.

2γεύμα την ημέρα της ξενάγησης.

Αντιπρόσωπος του γραφείου μας.

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

Πλούσιο έντυπο υλικό και χάρτης πόλης.

Δεν Περιλαμβάνονται :

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται)

Ποτά, αναψυκτικά, γεύματα.

Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα (€ 30,00 κατά άτομο)

Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.