Τιμή: από 675€

Διάρκεια: 5 ημέρες

Αν/σεις: 03/01

Ισχύει : 03/01/2014

Πρόγραμμα

Ημέρα 1 Εκδρομής : Αθήνα – Παρίσι – Ξενάγηση πόλης :

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος και συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας όπου θα μας βοηθήσει να περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων. Αφού περάσουμε το check in είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας για την πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Άφιξη στο Παρίσι και συνάντηση με τον τοπικό μας αρχηγό – συνοδό. Στην συνέχεια θα έχουμε την μεταφορά μας στο κέντρο της πόλης του Παρισιού για την προγραμματισμένη μας ξενάγηση της πό-λης. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, Σαιν Ζερμαίν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, το πετίτ Παλαίς και Γκραν Παλαί, τα Ηλύσια Πεδί-α, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ, την Όπερα, κ.λ.π. Συνεχίζουμε με την επίσκε-ψή μας στο μουσείο αρωμάτων Fragonard. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Πα-ραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφη-μα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

Ημέρα 2 Εκδρομής : Βερσαλλίες – Λούβρο :

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρό-νος ελεύθερος. Κάντε μια βόλτα στο νησάκι Λα Σιτέ με την επιβλητική Παναγία των Παρισίων και το περίφημο καμπαναριό. Περπατείστε στα στενά δρομάκια του Καρτιέ λατέν και δοκιμάστε ένα ποτήρι κρασί με ποικιλία αυ-θεντικών Γαλλικών τυριών. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στη μοναδικά στολισμένη εορτα-στικά Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα ή επιλέξτε τα στενά δρομάκια του Σαιν Ζερμαίν, στο μπον μαρσέ, με τα γραφικά τζαζ μπαρ και wine bars.

Ημέρα 3 Εκδρομής : Παρίσι :

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή μας. Σας προτείνουμε να κάνετε τα ψώνια σας στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Εναλλακτικά επιλέξτε την προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Νορμανδία και στις πόλεις Ντωβίλ Τρουβίλ και Ονφλέρ (μίνιμουμ αριθμός συμμετεχόντων 20 άτομα). Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

Ημέρα 4 Εκδρομής : Παρίσι – Disneyland :

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χλμ. από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκε-φτείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ ιδίων σε ένα από τα 29 εστιατόρια και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Για το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ένα από τα πασίγνωστα καμπαρέ του Παρισιού(LIDO, MOULIN ROUGE, PARADIS LATIN, κ.λ.π)

Ημέρα 5 Εκδρομής :

Παρίσι – Αθήνα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι μεταφορά από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο του Παρισιού όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος :

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

Family Room

Φόροι Αερ.

Novotel Asnieres 4*

675

870

535

535 145
Ronceray Opera 3*

715

940

495

145
Novotel Eiffel 4*

729

980

495

610 145Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις με Air France Airlines σε οικονομική θέση.
 • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας και αντίστροφα.
 • Διαμονή για 4 νύκτες σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία της επιλογής σας.
 • Καθημερινό αμερικάνικο πρωινό μπουφέ.
 • Πανοραματική 3ωρη ξενάγηση πόλης.
 • Ξενάγηση στα ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνα ξεναγό.
 • Ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου με επίσημο ελληνόφωνα ξεναγό.
 • Ολοήμερη εκδρομή στην Disneyland.
 • Επίσκεψη στο Μουσείο Αρωμάτων Fragonard.
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου. .
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Πλούσιο έντυπο υλικό.

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται)
 • Γεύματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
 • Είσοδοι σε μουσεία και γενικά επισκεπτόμενους χώρους (είσοδος στο μουσείο του Λούβρου 17€ – 20 €, Βερσαλ-λίες 15€ και Disneyland 69€ Ενήλικας – 63€ παιδί κάτω των 12 ετών).
 • Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.

Οι πτήσεις μας :

AF 03JAN ATH CDG 0650 0920

AF 07JAN CDG ATH 1820 2235