Τιμή: από 1065€

Διάρκεια: 6 ημέρες

Αν/σεις: 21/12, 22/12, 23/12, 24/12

Ισχύει : 24/12/2013

Πρόγραμμα

Ημέρα 1 Εκδρομής : Αθήνα – Παρίσι – Ξενάγηση πόλης :
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος και συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας όπου θα μας βοηθήσει να περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων. Αφού περάσουμε το check in είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας για την πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Άφιξη στο Παρίσι και συνάντηση με τον τοπικό μας αρχηγό – συνοδό. Στην συνέχεια θα έχουμε την μεταφορά μας στο κέντρο της πόλης του Παρισιού για την προγραμματισμένη μας ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, Σαιν Ζερμαίν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, το πετίτ Παλαίς και Γκραν Παλαί, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ, την Όπερα, κ.λ.π. Συνεχίζουμε με την επίσκε-ψή μας στο μουσείο αρωμάτων Fragonard. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

Ημέρα 2 Εκδρομής : Βερσαλλίες – Λούβρο :
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρό-νος ελεύθερος. Κάντε μια βόλτα στο νησάκι Λα Σιτέ με την επιβλητική Παναγία των Παρισίων και το περίφημο καμπαναριό. Περπατείστε στα στενά δρομάκια του Καρτιέ λατέν και δοκιμάστε ένα ποτήρι κρασί με ποικιλία αυθεντικών Γαλλικών τυριών. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στη μοναδικά στολισμένη εορτα-στικά Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα ή επιλέξτε τα στενά δρομάκια του Σαιν Ζερμαίν, στο μπον μαρσέ, με τα γραφικά τζαζ μπαρ και wine bars.

Ημέρα 3 Εκδρομής : Παρίσι : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή μας. Σας προτείνουμε να κάνετε τα ψώνια σας στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Εναλλακτικά επιλέξτε την προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Νορμανδία και στις πόλεις Ντωβίλ Τρουβίλ και Ονφλέρ (μίνιμουμ αριθμός συμμετεχόντων 20 άτομα). Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

Ημέρα 4  Εκδρομής : Παρίσι – Disneyland :
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλ. από το Παρίσι. Άφιξη στην Ντίσνευλάντ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο μας SEQUOIA LODGE και οι υπόλοιπες 3 ημέρες ελεύθερες μέσα στα πάρκα για να ζήσε-τε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια. Επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 εστιατόρια και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Για το βράδυ παρακολουθείστε προαιρετικά με δείπνο το πανέμορφο Μπούφαλο Μπίλ σόου.

Ημέρα 5 Εκδρομής : Disneyland :
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας μέσα στα πάρκα της Ντίσνευλαντ για να νιώσετε και εσείς παιδιά με τα παιδιά.

Ημέρα 6 Εκδρομής : Παρίσι – Αθήνα :
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος στα πάρκα. Το μεσημέρι επιβίβαση στα λεωφορεία μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Παρισιού όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος :

 

Ξενοδοχεία

Δίκλινο

Τρίκλινο

Παιδί

1 ενήλικας

+ 1 παιδί

1 ενήλικας

+ 2 παιδιά

2 ενήλικες +1 παιδί

2 ενήλικες

+2 παιδιά

 

Φόροι

Novotel Eiffel 4*

Sequoia Lodge

Disneyland

1065

975

600

2100

2700

2730

2495

145

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις με Air France σε οικονομική θέση.
 • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας και αντίστροφα.
 • Διαμονή για 3 νύκτες στο ξενοδοχείο Novotel Paris Tour Eifel 4* .
 • Διαμονή για 2 νύκτες στο ξενοδοχείο Sequoia Lodge της Disneyland .
 • Καθημερινό πρωινό μπουφέ.
 • Πανοραματική ξενάγηση πόλης της πόλης του Παρισιού με Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Ξενάγηση στα ανάκτορα των Βερσαλλιών και στο μουσείο του Λούβρου με επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Δωρεάν είσοδο για 3 ημέρες στα πάρκα της Disneyland κατά τη διάρκεια παραμονής σας.
 • Επίσκεψη στο Μουσείο Αρωμάτων Fragonard με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Εκπτωτικά κουπόνια για αγορές από Gallery Lafayette & Printemps.
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου.
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Πλούσιο έντυπο υλικό.

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται)
 • Γεύματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
 • Είσοδοι σε μουσεία και γενικά επισκεπτόμενους χώρους (είσοδος στο μουσείο του Λούβρου 17€ – 20 €, Βερσαλ-λίες 15€).
 • Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.

Οι πτήσεις μας :

AF 21DEC ATH CDG 0650 0920

AF 26DEC CDG ATH 1820 2235

Α3 21DEC ATH CDG 0835 1105

Α3 26DEC CDG ATH 1200 1320

AF 22DEC ATH CDG 0650 0920

AF 27DEC CDG ATH 1820 2235

AF 23DEC ATH CDG 0650 0920

AF 28DEC CDG ATH 1820 2235

AF 24DEC ATH CDG 0650 0920

AF 29DEC CDG ATH 0950 1405