Τιμή: από 495€

Διάρκεια: 6 ημέρες

Αν/σεις: 28/12/2013

Ισχύει έως: 28/12/2013

Πρόγραμμα

Ημέρα 1 Εκδρομής : Αθήνα – Βαρκελώνη :

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων είμαστε έτοιμοι να πάρουμε και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη. Άφιξη στην Βαρκελώνη, συνάντηση με τον συνοδό – ξεναγό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ είναι στη διάθεσή σας για να γνωρίσετε την νυχτερινή ζωή της πόλης. Ο συνοδός – ξεναγός σας είναι στην διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για την διασκέδασή σας και τον πρώτο σας περίπατο στην πόλη. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 Εκδρομής : Βαρκελώνη – Ξενάγηση πόλης :

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στην συνέχεια αναχωρούμε την περιήγηση μας από τον λόφο Μονζουίκ, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό Στάδιο όπου έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες το 1992. Επόμενος σταθμός το Πάρκο Γκουέλ, ο καμβάς της δημιουργίας του διάσημου Γκαουντί, το αξιόλογο έργο του Gaudi – την Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια) και θα καταλήξουμε στη Γοτθική συνοικία, όπου θα έχετε χρόνο να κάνετε τη βόλτα σας. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 Εκδρομής : Βαρκελώνη – Montserrat :

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το μοναστήρι των Βενεδικτίνων μοναχών. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα απολαύσουμε τη θέα του Όρους MONTSERRAT. Η ιστορία του μοναστηριού ξεκινάει από το 880 μ.Χ., όπου σε ένα σπήλαιο βρέθηκε το ξύλινο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας. Θαυμάστε τον Καθεδρικό Ναό, δώστε προσοχή στις ατέλειωτες εικόνες – αγάλματα, όπου φέρουν ελληνικά ονόματα και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί από υψόμετρο 1100 μ. Μετά την επίσκεψή μας στο μοναστήρι, οι τολμηροί θα έχουν χρόνο στη διάθεσή τους για μια βόλτα με το τρενάκι (έξοδα ατομικά). Μετά το τέλος της εκδρομής μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βαρκελώνη. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 4 Εκδρομής : Βαρκελώνη – Προαιρετικά Χιρόνα – Φίγκερες :

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Όσοι από εσάς επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε στην προγραμματισμένη για σήμερα προαιρετική μας εκδρομή μας στην ιστορική πόλη της Χιρόνα, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο – θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που αποπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Παύλου. Θαυμάστε τη γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε, μεταξύ άλλων, το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Μετά το τέλος της εκδρομής μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βαρκελώνη και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5 Εκδρομής : Βαρκελώνη – Αθήνα :
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφή μας για την Αθήνα.

Τιμοκατάλογος :

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ.
SB Plaza Hotel 4*

495

635

135

Cristal Palace Hotel 4*

535

695

135Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με απείθειας πτήσεις της Vueling.
 • Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Διαμονή για 4 νύκτες σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία της επιλογής σας.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.
 • Ξενάγηση της πόλης της Βαρκελώνης με Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Εκδρομή και περιήγηση στο Montserrat με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Αρχηγός – συνοδός καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Πλούσιο έντυπο υλικό και χάρτης πόλης.

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων. (Όπως αναφέρονται)
 • Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους.
 • Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.

Οι πτήσεις μας :

VY8101 26DEC ATHENS BARCELONA 1450 1700

VY8100 30DEC BARCELONA ATHENS 1025 1415