Τιμή: από 465€

Διάρκεια: 4 ημέρες

Αν/σεις: 03/01/2014

Ισχύει έως: 03/01/2014

Πρόγραμμα

Ημέρα 1 Εκδρομής : Αθήνα – Βιέννη :
Συνάντηση στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και συνάντηση με τον αντιπρόσωπό του γραφείου μας, που θα μας βοηθήσει να περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων. Στην συνέχεια είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας για την πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Άφιξη στην Βιέννη, το απόγευμα και συνάντηση με τον συνοδός – αρχηγό μας. Επιβίβαση στο λεωφορεία μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε με τον συ-νοδός μας για μια βόλτα στην στολισμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Βιέννης με πολλά happenings και δώρα. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 2 Εκδρομής : Βιέννη – Ξενάγηση πόλης :
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια συνάντηση με τον αρχηγό – ξεναγό μας και αναχώρηση για την προγραμματισμένη μας ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση της πόλης για να θαυμάσουμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν. Θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ όπου θα θαυμά-σουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μου-σείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάμματος, την Φωτίφ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 3 Εκδρομής : Βιέννη – Δάση Βιέννης – Μάγερλινγκ :
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στην προαιρετική μας εκδρομή στα πολυ-τραγουδισμενα Βιεννέζικα Δάση – Μάγερλινγκ. Κατά την διάρκεια της εκδρομής μας θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον πύργο της οικογένειας Λιχνενστάιν που εκεί γυριστήκαν όλες οι ταινίες του κόμη Δράκουλα (στάση για φωτογραφίες). Στη συνεχεία αναχωρούμε για την μεγαλύτερη υπόγεια λίμνη Ζεικροτε 60 μετρά κάτω από την επιφάνεια της γης. Εκεί ο Χίτλερ έφτιαχνε τα αεροπλάνα του στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, και τα συναρ-μολογούσε στο αεροδρόμιο της Βιέννης. Αναχώρηση για το χωριό Μάγερλινγκ, όπου θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Πρίγκιπα Ροδόλφου, θα γνωρίσουμε την δραματική ιστορία του με την αγαπημένη του δούκισσα Μαρία Βρατσέρα Ελληνικής καταγωγής. Θα διασχίσουμε τα όμορφα δάση του Χέλενενταλ, στα οποία ο Μπετό-βεν συνήθιζε να κάνει τους περιπάτους του, κατά μήκος του ποταμού Σβέχατ. Μετά το τέλος της εκδρομής μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βιέννη. Η υπόλοιπη βραδιά είναι στην διάθεσή σας για να γιορτάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο συνοδός σας είναι στην διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει πώς να περάσετε μια καταπληκτική βραδιά.

Ημέρα 4 Εκδρομής : Βιέννη – Αθήνα :
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Αργά το απόγευμα θα έχουμε την μεταφορά μας από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο της Βιέννης όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφή μας στην Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα αργά το βράδυ.

Τιμοκατάλογος :

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ.

 • Austria Trend Ananas 4* 465 565 375 150
 • Austria Trend Savoyen 4+* 495 605 400 150
 • Hilton Plaza 5* 535 705 425 150
 • Hilton Vienna 5* 535 705 425 150

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις σε οικονομική θέση με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines.
 • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας.
 • Διαμονή για 3 νύκτες σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία της επιλογής σας.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.
 • Ξενάγηση της πόλης της Βιέννης με Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Περίπατος στην στολισμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Βιέννης με πολλά happenings και ΔΩΡΑ με Ελληνόφω-νο συνοδό.
 • Εκδρομή και ξενάγηση στα Δάση της Βιέννης & Μάγερλινγκ με Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Πλούσιο έντυπο υλικό και χάρτης πόλης.

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται παραπάνω).
 • Γεύματα, ποτά, αναψυκτικά.
 • Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.

Οι πτήσεις μας :

A3 880 03JAN ATHENS VIENNA 1635 1750

A3 881 06JAN VIENNA ATHENS 1120 1435