Dubai-630x515

Aπό 240€ –  4 ημέρες  (ισχύει έως: 28/02/2014)

Αναχ/σεις: Κάθε  Πέμπτη και Σάββατο

Πρόγραμμα

Ημέρα 1 : Αθήνα – Ντουμπάι : Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων είμαστε έτοιμοι για το ταξίδι μας στο Ντουμπάι. Άφιξη στην Πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Ντουμπάι, συνάντηση με το ξεναγό – συνοδό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας.

Ημέρα 2 : Ντουμπάι – Ξενάγηση Πόλης : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην Συνέχεια αναχωρούμε για την προγραμματισμένη μας ξενάγηση όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως και παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας με την περιοχή της Τζουμέιρα με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάιεντ, τον δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο BURJ EL ARAB. Στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα, και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the palm. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στην περιοχή downtown όπου θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε το ψηλότερο κτήριο του κόσμου το Burj Dubai. Περνώντας από το παλάτι του Σεΐχη θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Το βράδυ θα επισπευτούμε την μοναδική MEDIANAT JUMEIRA η φημισμένη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 3 : Ντουμπάι – Προαιρετικό Σαφάρι 4Χ4 – Βεδουίνικο Πάρτι : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο πρωινό είναι στην διάθεσή σας για να κάνετε τις αγορές σας στα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι ή για χαλάρωση. Όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν την προαιρετική μας σημερινή εκδρομή θα πρέπει να βρίσκονται νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο τους. Επιβίβαση σε Jeep 4Χ4 και θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία, προσφέροντάς μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 4 : Ντουμπάι – Αθήνα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Λίγος χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για να πάμε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Επιβίβαση στην πτήση μας και επιστροφή αργά το απόγευμα στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος :

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ.

City Max 3+*

Turkish Airlines

420 €

530 €

270 €

Qatar Airways

420 €

530 €

270 €

Etihad Airways

425 €

535 €

270 €

Auris Hotel 4*

Turkish Airlines

450€

600 €

270 €

Qatar Airways

450 €

600 €

270 €

Etihad Airways

455 €

605 €

270 €

Hyatt Regency Al Ghaurair 5*

Turkish Airlines

510 €

715 €

270 €

Qatar Airways

510 €

715 €

270 €

Etihad Airways

515 €

720 €

270 €

Περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήριασε οικονομική θέση.

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας.

Διαμονή για 3 νύκτες σε ένα από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία της αρεσκείας σας.

Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.

Ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Επίσκεψη στην MadinatJumeirah.

1γεύμα την ημέρα της ξενάγησης.

Αντιπρόσωπος του γραφείου μας.

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

Πλούσιο έντυπο υλικό και χάρτης πόλης.

Δεν Περιλαμβάνονται :

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων. (όπως αναφέρονται)

Ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.