disneyland

Aπό 685€ – 7 ημέρες (ισχύει έως : 02/09/2013)

Αναχ/σεις :  01/07, 08/07, 15/07, 22/07, 28/07, 04/08, 05/08, 12/08, 20/08, 27/08, 02/09

Πρόγραμμα :

Ημέρα 1 Εκδρομής : Αθήνα – Παρίσι : Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και συνάντηση με τον αντιπρόσωπό του γραφείου μας που θα σας βοηθήσει να κάνετε checkin. Αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας με προορισμό την πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Άφιξη στο Παρίσι και συνάντηση με τον τοπικό μας συνοδό – αρχηγό. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το κέντρο της πόλη του Παρισιού, όπου θα έχουμε την ξενάγηση μας. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης μας θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ, κλπ. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την πόλη του Παρισιού. Όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν μια προαιρετική βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώμους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική ΣακρΚερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

Ημέρα 2 Εκδρομής : Παρίσι – Πάρκο Ασερίξ : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για να επισκευτούμε το πανέμορφο πάρκο του Αστερίξ με τους γραφικούς Γαλάτες ήρωες Αστερίξ και Οβελίξ, με αναπαραστάσεις μονομαχιών, αρματοδρομίες, αμπάρι σκλάβων, κλπ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Παρίσι και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σα.

Ημέρα 3 Εκδρομής : Παρίσι – Βερσαλλίες – Λούβρο : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την προγραμματισμένη για σήμερα ξενάγηση μας στους κήπους και τα ανάκτορα των Βερσαλλιών και στο μουσείο του Λούβρου.

Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες. Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε ένα περίπατο στην περίφημη ΣανζΕλυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα.

Ημέρα 4Εκδρομής : Παρίσι – προαιρετική εκδρομή Νορμανδία : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή ημέρα είναι ολόκληρη στην διάθεσή σας. Κάντε τα ψώνια σας στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της GallerriesLafayette και Printemps ή απλά χαλαρώστε στην ρομαντική πόλη του Παρισιού. Εναλλακτικά όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να μας ακολουθήσουν στην προαιρετική μας ολοήμερη εκδρομή στη Νορμανδία και στις πόλεις Ντωβίλ – Τρουβίλ – Ονφλερ. Για το βράδυ σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το συνοδός σας σε μια προαιρετική βραδιά διασκέδασης.

Ημέρα 5 Εκδρομής : Παρίσι – Disneyland :Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ.από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Άφιξη στην Disneyland, παραλαβή και τακτοποίηση στο δωμάτια μας στο ξενοδοχείο SEQUOIA LODGE. Οι επόμενες 3 ημέρες είναι ελεύθερες στο πάρκο της Disneylandγια να ζήσετε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστοράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Για το βράδυ παρακολουθείστε προαιρετικά με δείπνο το πανέμορφο ΜπούφαλοΜπίλ σόου.

Ημέρα 6 Εκδρομής : Disneyland : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας στο πάρκο Disneylandγια να χαρούν οι μικροί μας συνταξιδιώτες αλλά και να αισθανθούν πάλι παιδία οι μεγαλύτεροι συνταξιδιώτες μας.

Ημέρα 7 Εκδρομής : Disneyland – Παρίσι – Αθήνα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνοςστο πάρκο της Disneylandγια τα τελευταία παιχνίδια μας. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε από το πάρκο της Disneylandκαι μέσω της πόλης του Παρισιού θα πάμε στο αεροδρόμιο CharlesDeGaulόπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος :

Ξενοδοχείο

Ημερομηνία

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

Family Room

ΦόροιΑερ.

Renceray Opera 3*

15/07, 22/07, 28/07,

04/08, 05/08, 12/08, 20/08, 27/08

685

950

440

145

Novotel Tour Eiffel 4*

810

1190

440

625

145

Novotel Tour Eiffel 4*

01/07, 08/07, 02/09

915

1390

455

675

145

Περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της AirFranceσε οικονομική θέση.

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.

Διαμονή για 4 νύκτες σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία της επιλογής σας.

Διαμονή για 2 νύκτες στο πάρκο Disneylandστο ξενοδοχείο SequoiaLodgeHotel 4*

Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.

Ξενάγηση της πόλης του Παρισιού με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Ξενάγηση στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Ολοήμερη εκδρομή στο πάρκο του Asterix.

Είσοδος για 3 ημέρες στο πάρκο Disneyland.

Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ΄όλη την διάρκεια του ταξιδίου.

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθηνής.

Πλούσιο έντυπο υλικό.

Δεν Περιλαμβάνονται :

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται παραπάνω).

Γεύματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφο