Salzburg

Aπό 695€  – 5 ημέρες  (ισχύει έως : 30/09/2013)

Αναχ/σεις : Κάθε Τρίτη

Πρόγραμμα :

Ημέρα 1 Εκδρομής : Αθήνα – Σάλτσμπουργκ: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και συνάντηση με τον αντιπρόσωπό του γραφείου μας όπου θα σας βοηθήσει να κάνετε checkin. Αφού περάσουμε τον απαραίτητα έλεγχο εισιτηρίων είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας μέσω ευρωπαϊκού σταθμού, με προορισμό το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. Άφιξη στο Σάλτσμπουργκ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Κάντε μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της «Φλωρεντίας του Βορρά» με τα μπαρόκ μνημεία στην «πύλη των Άλπεων». Μια βόλτα στην Gredreidegasse θα σας μεταφέρει σε άλλες εποχές μιας και ήταν η οδός, οπού έμεναν οι πλούσιοι και τα εμπορικά μαγαζιά της θα σας δώσουν μια πρώτη εικόνα για την αγορά της πόλης.

Ημέρα 2 Εκδρομής : Σάλτσμπουργκ – ξενάγηση πόλης – Λίμνες : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την προγραμματισμένη μας Αγγλόφωνη ξενάγηση της πόλης του Σάλτσμπουργκ καθώς και τις λίμνες. Κατά την διάρκεια της περιήγησης μας θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Μιραμπέλ προς τον ποταμό Ζάλτσαχ.  Στην συνέχεια ακολουθεί η διαδρομή μας προς τις λίμνες του Σάλτσκαμμεργκουτ που θα σας μείνει αξέχαστη.  Αρχικά θα δούμε το κυνηγητικό κάστρο της λίμνης Φούσλ που σήμερα είναι ξενοδοχείο πολυτελείας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το παραμυθένιο Σαντ Γκίλγκεν που βρίσκεται στη λίμνη Βόλφγκανγκζεεκαι τέλος θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω της λίμνης Μόντζεε όπου και θα έχουμε χρόνο για καφέ. Μετά το τέλος της περιήγησης μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 3 Εκδρομής : Σάλτσμπουργκ – Βιέννη : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον κεντρικό σταθμό των τράινων του Σάλτσμπουργκ όπου και θα πάρουμε το τραίνο με προορισμό της Βιέννη. Άφιξη στον κεντρικό σταθμό των τραίνων στην Βιέννη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεση σας. Το απόγευμα ακολουθεί μια βόλτα στην πόλη με τον αρχηγό για μία πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο στις παραδοσιακές βιεννέζικες ταβέρνες του Γκρίντσινγκ που θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

Ημέρα 4 Εκδρομής : Βιέννη – ξενάγηση πόλης : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα γνωρίσετε την πόλη της Βιέννης στην προγραμματισμένη ξενάγησή μας που θα ξεκινήσει με τον γύρο της Ρίνγκστράσσε, όπου θα θαυμάσουμε τα μοναδικά κτίρια, όπως την Ένωση Φίλων Μουσικής, την Κρατική Οπερα, το Δημαρχείο, τα δίδυμα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πρόσοψη αντίγραφο του Παρθενώνα και την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε. Η ξενάγησή μας θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχουμε την ευκαιρία  να θαυμάσουμε τους κήπους και τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια (προαιρετική η είσοδος στα δωμάτια). Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο Κέρντνερστρασσε και θα καταλήξουμε στο καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Για το βράδυ προτείνουμε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής ή μία παράσταση στην Κρατική Όπερα (απαιτείται προαγορά εισιτηρίου).

Ημέρα 5 Εκδρομής : Βιέννη – Αθήνα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχωρούμε προς το αεροδρόμιο της Βιέννης όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφή μας στην Αθήνα, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τιμοκατάλογος :

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

Φόροι Αερ.

4*

€ 695

€ 970

€ 565

€ 185

Περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση Αθήνα – Σάλτσμπουργκ και Βιέννη – Αθήνα με πτήσεις της Austrian Airlines.

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας και αντίστροφα.

Διαμονή για 2 νύκτες στο Σάλτσμπουργκ σε κεντρικό επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.

Διαμονή για 2 νύκτες στηΒιέννη σε κεντρικό επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.

Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε όλα τα ξενοδοχεία.

Ξενάγηση της πόλης της Βιέννης με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Ξενάγηση – περιήγηση της πόλης του Σάλτσμπουργκ και στις Λίμνες με Αγγλόφωνο ξεναγό.

Αρχηγός – συνοδός στην Βιέννη.

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

Πλούσιο έντυπο υλικό.

Δεν Περιλαμβάνονται :

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται )

Ποτά, αναψυκτικά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Είσοδοι σε μουσεία και γενικά επισκεπτόμενους χώρους.

Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.