rague 3

Aπό 385€ – 4 ημέρες  (ισχύει έως: 15/09/2013)

Αναχ/σεις: Κάθε Πέμπτη & Σάββατο

Πρόγραμμα

Ημέρα 1 Εκδρομής : Αθήνα – Πράγα – Ξενάγηση πόλης : Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα μας περιμένει ο τοπικός αντιπρόσωπος του γραφείου μας για να μας βοηθήσει στον έλεγχο των εισιτηρίων. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων επιβίβαση στο αεροπλάνο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Τσεχίας την Πράγα. Άφιξη στην «Χρυσή Πόλη» και συνάντηση με τον συνοδό – ξεναγό μας. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και μεταφορά στο κέντρο της πόλης από όπου θα ξεκινήσει και η ξενάγηση μας. Θα δούμε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε στην στολισμένη από αγάλματα Γέφυρα του Καρόλου η οποία ενώνει το μικρό μέρος με την παλιά πόλη, θα δούμε το διάσημο αστρονομικό ρολόι, το παλιό δημαρχείο, την πλατεία της παλιάς πόλης κ.α. Μετά την ξενάγηση μας ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο όπου θα απολαύσουμε τις τοπικές λιχουδιές. Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για να εξερευνήσετε ακόμα περισσότερο τις ομορφιές της πόλης.

Ημέρα 2 Εκδρομής : Πράγα – Ξενάγηση στα κάστρα της Πράγας : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχώρηση για την προγραμματισμένη μας ξενάγηση στο Κάστρο της Πράγας. Μεταφορά στο κάστρο της Πράγας και αρχίζει η ξενάγηση μας. Θα δούμε τον ναό του Αγ. Βίτου, το χρυσό σοκάκι ή αλλιώς τον δρόμο των αλχημιστών, το περίφημο Λορέττο, το μοναστήρι του Στράχοβ, την Βασιλική του Αγ. Γεωργίου κ.α. Καταλήγουμε στο λιμάνι του ποταμού Μολδάβα όπου θα επιβιβαστούμε σε κρουαζιερόπλοιο για μια συναρπαστική κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα. Κατά διάρκεια της κρουαζιέρας μας θα απολύσουμε και το γεύμα μας εν πλω. Μετά το τέλος της δίωρης κρουαζιέρας μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι ελεύθερη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση « Μαύρου Θεάτρου » άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

Ημέρα 3 Εκδρομής: Πράγα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η ημέρα είναι ελεύθερη. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε μια ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στην δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα στο «ΤσέσκυΚρούμλοβ». Χείμαρροι του ποταμού Μολδάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία όπως και η Πράγα είναι στην λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Όσοι προτιμήσετε να μείνετε στην Πράγα σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια της πόλης, να πιείτε τον καφέ σας σε κάποιο από τα όμορφα καφέ της οδού Parizska ή να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης.

Ημέρα 4 Εκδρομής: Πράγα -Κάρλοβυ Βάρυ – Αθήνα : Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια, αφού έχουμε έτοιμες τις αποσκευές μας, θα αναχωρήσουμε με προορισμό την γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ. Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής, όπως ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπάχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε γεύμα σε παραδοσιακό τοπικό εστιατόριο και ελεύθερο χρόνο. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

Τιμοκατάλογος :

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ.
Marriott Courtyard 4*  385 €  465 €  335 € € 136
Hotel 987 Prague Hotel 4*  415 €  520 €  335 € € 136
Boscolo Hotel 5*  475 €  630 €  355 € € 136

Περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις σε οικονομική θέση με πτήσεις της AegeanAirlines.

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας.

Διαμονή για 3 νύκτες σε ένα από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία της αρεσκείας σας.

Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.

Ξενάγηση της πόλης της Πράγας με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Ξενάγηση στο Κάστρο της Πράγας με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Ολοήμερη εκδρομή και ξενάγηση στο Κάρλοβυ Βάρυ με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Κρουαζιέρα στο Μολδάβα για 2 ώρες .

3 γεύματα στο σύνολο της εκδρομής (2 τοπικά εστιατόρια και 1 εν πλω)

Αρχηγός  – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

Πλούσιο έντυπο υλικό και χάρτης πόλης.

Δεν Περιλαμβάνονται :

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται)

Ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.