palma_de_mallorca

Aπό 695€ –  7 ημέρες  (ισχύει :  23/08/2013)

Αναχ/σεις : 05/07, 12/07, 19/07, 26/07, 02/08, 09/08, 16/08, 23/8

Πρόγραμμα :

Ημέρα 1 Εκδρομής : Αθήνα – Βαρκελώνη : Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος και συνάντηση με τον αντιπρόσωπό του γραφείου μας όπου θα σας βοηθήσει να κάνετε check in. Αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας με προορισμό την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Άφιξη στην Βαρκελώνη και συνάντηση με τον τοπικό μας συνοδό – αρχηγό της εκδρομής μας. Στην συνέχεια θα έχουμε την μεταφορά μας στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της Βαρκελώνης. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή μας.

Ημέρα 2 Εκδρομής : Βαρκελώνη – Ξενάγηση πόλης : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα ζήσουμε μία αξέχαστη ημέρα με την περιήγηση μας στα αξιοθέατα της πόλης όπου θα επισκεφθούμε την Πλατεία της Ισπανίας με την κιονοστοιχία ρυθμού Μπαρόκ, εμπνευσμένη από την Πλατεία του Βατικανού του Μπερνίνι. Θα πραγματοποιήσουμε την είσοδο μας από τους δύο βενετσιάνικούς πύργους του Ραμόν Ραβεντός στον Εκθεσιακό Χώρο που δημιουργήθηκε για την Δεύτερη Διεθνή Έκθεση του 1929, ενώ στο βάθος θα διακρίνουμε το μέγιστο έργο της εκθέσεως το Εθνικό Παλάτι. Θα ανηφορίσουμε τον λόφο των Εβραίων, το Μοντζουίκ, όπου βρίσκεται το ολυμπιακό δαχτυλίδι, με τον πύργο τηλεπικοινωνιών του Καλατράβα, το Ολυμπιακό στάδιο (1992) και το Παλάτι του Αγίου Γεωργίου. Εν συνεχεία θα απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού στην πλατεία της Σαρδάνας. Ακολουθεί η Γοτθική Συνοικία με τον Καθεδρικό ναό της Αγίας Ευλαλίας και του Αγίου Σταυρού και η Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια). Επίσκεψη στο εσωτερικό του κτίσματος , από όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα για να φτάσετε στην κορυφή από όπου μπορείτε να θαυμάσετε την εντυπωσιακή θέα της πόλης. Ολοκληρώνουμε την περιήγηση μας στο ισπανικό χωριό με τα γραφικά σοκάκια, που δημιουργήθηκε για την Διεθνή Έκθεση του 1929.Μετά το τέλος της ξενάγησης μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Για το απόγευμα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή ισπανική κουζίνα τρώγοντας την παέγια σας και τα τάπας στο ολυμπιακό λιμάνι απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη δροσερή σανγκρία σας.

Ημέρα 3 Εκδρομής : Βαρκελώνη – προαιρετική εκδρομή Χιρόνα – Φιγκέρες : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε και να γνωρίσετε ακόμη καλύτερα την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να μας ακολουθήσουν στην προγραμματισμένη μας για σήμερα εκδρομής μας στις πόλεις Χιρόνα και Φιγκέρες. Η εκδρομή μας ξεκινάει από την Ιστορική πόλη της Χιρόνα, όπου θα θαυμάσετε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο – θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που αποπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Πέτρου. Θαυμάστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε εκτός των άλλων το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 4 Εκδρομής : Βαρκελώνη – Πάλμα ντε Μαγιόρκα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στην συνέχεια θα έχουμε την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης όπου θα πάρουμε την πτήση μας με προορισμό το νησί της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Άφιξη στην Μαγιόρκα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με το νησί της Ίμπιζας.

Ημέρα 5 Εκδρομής : Πάλμα ντε Μαγιόρκα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή ημέρα είναι εξ’ ολοκλήρου στην διάθεσή σας Οι προτάσεις πάρα πολλές. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Manacor, στην ανατολική πλευρά του νησιού, στην έκθεση του παγκόσμια γνωστού εργοστασίου μαργαριταριών Orchidea. Μην παραλείψετε να δείτε το Σπήλαιο του Δράκου, δημιουργία της φύσης εκατομμύρια χρόνια πριν, όπου απολαμβάνετε μικρό κονσέρτο στον εντυπωσιακό χώρο μιας υπόγειας λίμνης. Καθώς μπορείτε να πάτε για μπάνιο στο γραφικό λιμανάκι του Porto Cristo. Για το βράδυ σας προτείνουμε το “Son Amar” ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα.

Ημέρα 6 Εκδρομής : Πάλμα ντε Μαγιόρκα: Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 7 Εκδρομής : Πάλμα ντε Μαγιόρκα – Αθήνα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Μαγιόρκα όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα, μέσω Βαρκελώνης.

Τιμοκατάλογος :

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

Φόροι Αερ.

Βαρκελώνη – Cristal Palace 4*

Πάλμα ντε Μαγιόρκα – BQ Apollo 4*

695 €

995 €

185 €

Περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με πτήσεις της Vueling

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας και αντίστροφα.

Διαμονή για 3 νύκτες στην Βαρκελώνη σε κεντρικό επιλεγμένο 4* ξενοδοχείο.

Διαμονή για 3 νύκτες στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα σε κεντρικό επιλεγμένο 4* ξενοδοχείο.

Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε όλα τα ξενοδοχεία.

Ξενάγηση της πόλης της Βαρκελώνης με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας. (στην Βαρκελώνη)

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

Πλούσιο έντυπο υλικό.

Δεν Περιλαμβάνονται :

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται)

Είσοδοι σε μουσεία και γενικά επισκεπτόμενους χώρους.

Γεύματα, ποτά, αναψυκτικά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.