βιεννη_αυστρια

Aπό 425€  –  4 ημέρες  (ισχύει έως:  31/10/2013)

Ανax/σεις:  Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Πρόγραμμα:

Ημέρα 1 Εκδρομής : Αθήνα – Βιέννη :Συνάντηση στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας για την πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Άφιξη στην Βιέννη, το μεσημέρι,  και συνάντηση με τον συνοδός – αρχηγό μας. Επιβίβαση στο λεωφορεία μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Το υπόλοιπο απόγευμα είναι στην διάθεσή σας για να γνωρίσετε τις ομορφιές της Βιέννης. Συμβουλευτείτε τον συνοδός – ξεναγό σας για το πώς να περάσετε την πρώτη σας ημέρα στην Βιέννη.

Ημέρα 2 Εκδρομής : Βιέννη – Ξενάγηση πόλης : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια συνάντηση με τον αρχηγό – ξεναγό μας και αναχώρηση για την προγραμματισμένη μας ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση της πόλης για να θαυμάσουμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν. Θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάμματος, την Φωτίφ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 3 Εκδρομής : Βιέννη –Προαιρετικά Δάση Βιέννης – Μάγιερλινκ : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στην προαιρετική μας εκδρομή στα πολυτραγουδισμενα Βιεννέζικα Δάση – Μάγιερλινκ. Κατά την διάρκεια της εκδρομής μας θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον πύργο της οικογένειας Λιχνενστάιν που εκεί γυριστήκαν όλες οι ταινίες του κόμη Δράκουλα(στάση για φωτογραφίες). Στη συνεχεία αναχωρούμε για την μεγαλύτερη υπόγεια λίμνη Ζεικροτε 60 μετρά κάτω από την επιφάνεια της γης. Εκεί ο Χίτλερ έφτιαχνε τα αεροπλάνα του στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, και τα συναρμολογούσε στο αεροδρόμιο της Βιέννης. Αναχώρηση για το χωριό Μάγιερλινγκ, όπου θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Πρίγκιπα Ροδόλφου, θα γνωρίσουμε την δραματική ιστορία του με την αγαπημένη του δούκισσα Μαρία Βρατσέρα Ελληνικής καταγωγής. Θα διασχίσουμε τα όμορφα δάση του Χέλενενταλ, στα οποία ο Μπετόβεν συνήθιζε να κάνει τους περιπάτους του, κατά μήκος του ποταμού Σβέχατ. Μετά το τέλος της εκδρομής μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βιέννη. Η υπόλοιπη βραδιά είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 4 Εκδρομής : Βιέννη – Αθήνα : Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Βιέννης όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφή μας στην Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα το μεσημέρι.

Τιμοκατάλογος :

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ.
AustrianTrendDoppio 4*

425

575

305

€ 150
AustrianTrendAnanas 4*

435

575

305

€ 150
AustrianTrendParkRoyal 4+*

455

625

315

€ 150
AustrianTrendHotelSavoyen 4+*

485

675

345

€ 150

Περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις σε οικονομική θέση της AegeanAirlines.

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας.

Διαμονή για 3 νύκτες σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία της επιλογής σας.

Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.

Ξενάγηση της πόλης της Βιέννης με Ελληνόφωνο ξεναγό.

Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

Πλούσιο έντυπο υλικό και χάρτης πόλης.

Δεν Περιλαμβάνονται :

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται παραπάνω).

Γεύματα, ποτά, αναψυκτικά.

Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.